Siyah Sarımsak Ne Kadar Tüketilmeli ?

Siyah Sarımsak Ne Kadar Tüketilmeli ?

Bildiğimiz üzere sarımsak mucizevi bir gıdadır. Geçmiş tarihlerden beri kullanılan ve birçok hastalığa çare olmuştur. Fakat günümüzde gerek iş hayatında gerekse sosyal yaşamda aktif faaliyet gösteren kişiler tarafından rahatlıkla kullanılamıyor. Bunun nedeni; keskin tat ve koku. İşte tam da bu nedenden dolayı öncelikle Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerinde kendini gösteren Siyah Sarımsak ortaya çıkmıştır. Siyah Sarımsak, beyaz sarımsaktan besin değerleri bakımından daha faydalı (yaklaşık 10 kat), tadı tatlımsı ve en önemlisi de ağızda koku bırakmamaktadır. İçerdiği besin değerleri bakımından artık çoğu birey ve restoranların tercihi olmuştur. Peki Siyah Sarımsak ne kadar tüketilmeli? Nasıl kullanabiliriz? 

siyah sarımsak ne kadar tüketilmeli

Siyah Sarımsak Nasıl Kullanılır?

Siyah Sarımsak, beyaz sarımsak gibi yemeklerde kullanılabildiği gibi çiğ olarak diş halinde de tüketilebilir. Diş olarak tüketildiğinde etkisini daha hızlı gösteren siyah sarımsak, yemeklerde kullanıldığında da farklı lezzetlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Restoran ve Steakhouse’lar menülerinde siyah sarımsaklı gıdalar ekleyerek müşteri kitlesini oldukça memnun etmeyi başarırken işletmelerinin farklı hizmet verdiğini de göstermektedirler.

 

Siyah Sarımsak Ne Kadar Tüketilmeli ?

Doktorlar beyaz sarımsak tüketemeyen hastalarına veya danışanlarına siyah sarımsağı önermektedir. Siyah sarımsağı yemeklerde tariflere uygun şekliyle kullanabilirsiniz. Diş halinde tüketim için tavsiye edilen miktar günde 4 ile 8 diş arasındadır. Düşük tansiyona sahip kişilerin doktor gözetimi altında kullanması gerekmektedir. %100 yerli doğal siyah sarımsak hakkında bilgi almak ve sipariş etmek için lütfen tıklayınız.